Hogyan kell súlyozni a női lábakat

A nők hajlamosak a szeretet-gyűlölet kapcsolatára a lábukkal – néha inkább a gyűlölet felé mutatnak. Ahelyett, hogy foglalkoznának a lábad negatív aspektusával, ünnepeljük képességeiket. Erős lábak az egész nap folyamán – felfelé és lefelé lépcsőkön keresztül, csomagolóüzletek, gyerekek vándorolása és a kutya után futás – fáradtság nélkül. Használhatja ugyanazokat a súlygyarapítási alapelveket, mint a férfiak, hogy erősebb, szegényebb, pontosabban definiált lábakra kerüljön, amelyek folyamatosan egész napig tartanak.

Vonattal hetente két-négy napos súlyokkal. Adja meg testének legalább 48 órányi pihenést az egyes erőszakok között, hogy teljes izomvisszanyerést tegyen lehetővé.

Használjon nehezebb súlyokat, hogy kihívásokat legyél. Válasszon olyan súlyt, amely lehetővé teszi nyolc-tizenkét ismétlés végrehajtását. Ha több mint 12-et tehet meg, növelje súlyát 5-ről 10 százalékra.

Végezze el az egyes feladatok 2-3-szorosát, hogy megfelelően dolgozzon és fáradjon a lábizmjaira.

Készülj fel, hogy egy gömbölyű rack alatt álljon a hátsó guggolással, és egy tálcával álljon a rackre. Helyezze a rudat a felső hátra és a vállára, és rögzítse a helyén egy túlhevítő fogantyúval. Lépjen ki a rackből, helyezze a lábát a váll szélességére, majd csavarja le, amíg a combjai párhuzamosak a padlóval. A hátát egyenesen tartva térjen vissza az álló helyzetbe.

Tegyük fel, hogy a kezében van egy súlyzó minden kézben, a torzó stabilizált és merev. Tegyen nagy lépést a jobb lábával. Lõjön a lábra, amíg a combod vízszintes, és a térde a boka fölött van. Nyomja meg a jobb sarkát, hogy visszatérjen a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg a bal lábát.

Kezdjünk lépésről lépésre, helyezzük el a testünket úgy, hogy 12-18 cm-es platformra nézzen. Tartson egy kézmozdulatot minden kézben, a törzs stabilizálódott. Helyezze a jobb lábát a platformra, és csak a jobb lábának munkájával lépjen a platformra. Lassan engedje le a bal lábát a földre, majd a jobbját, és ismételje meg a lépést a bal lábával.

Programtervezés

A Jobb Mozgás

Mozgás lassan, szabályozott mozdulatokkal, és normálisan lélegezni minden edzés során, hogy elkerülje a lendületet vagy sérülést okozva.

Végezzen el egy 5-10 perces bemelegítést a súlytanítás előtt. A bemelegítésnek tartalmaznia kell a könnyű kardio, például a gyaloglás és a dinamikus nyújtás.

Várjon edzés öt percnyi könnyű tevékenységgel, például sétáljon, majd kövesse az eldugult izmok statikus szakaszát. Minden egyes szakaszon tartsa 30 másodpercig.