Hogyan kell lefogyni futás közben 45 percig

A futóid magasan bővíthető, ha megtudja, hogy az edzés mennyire járul hozzá a testsúlycsökkentéshez. Ez a napi 45 perces futás többet jelent, mint felemeli a hangulatot, javítja a szív és érrendszeri rendszert és csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Számos kalóriát is éget. Kombináld ezt egy egészséges táplálkozási programmal, és a túlsúlyod elfut.

Fuss Forest fuss

Az intenzitással történő futtatás során a kalóriákat fogyás okozza. A magasabb intenzitású szinteken történő futtatás több kalóriát éget, ami nagyobb súlycsökkenést eredményez. Ha 45 perced van, akkor bölcsen szeretnéd használni ezt az időt. Fuss olyan ütemben, hogy emeli a szívritmusát olyan szintre, amely enyhén lélegzetet hagy, de képes folytatni a beszélgetést. Ennek a szintnek a korábban előre jelzett maximális pulzusszám alatt kell lennie, amelyet úgy számolnak ki, ha az életkorát 220-ról vonják le. Ha a futási intenzitási szint emeli a szívfrekvenciáját a lehető legközelebb, akkor mérsékelt ütemben csökkentse a sebességet.

Burn Baby Burn

A testsúlycsökkenés a bejövő kalóriák csökkentésének és a kimenő kalóriák növekedésének kombinációja. Az egészséges étrendet is meg kell enni, amely magas a gyümölcsökben, zöldségekben, sovány húsokban és teljes kiőrlésű gabonákban, hogy tartsa meg a célpontot a bejövő kalóriákkal, mindaddig, amíg nem túllépsz. A futás növeli az égetett kalóriák számát. Az Amerikai Gyakorlati Tanács szerint egy 140 fontos személy körülbelül 13,2 kalóriát éget el, és egy 160 fontos személy égett el 15,1 kalóriát minden percben. A súlyától függően egy 45 perces ciklus 594 és 680 kalóriát éget el.

Használd és veszítsd el

A futástól elfogyasztott kalóriák hozzájárulnak a súlycsökkenéshez, amikor felhalmozódnak, és nem cserélik le a kalóriákat túlfogyasztással. Minden font, ami elveszett vagy megszerzett, 3500 kalóriát igényel. Ha a 45 perces futam körülbelül 600 kalóriát éget, akkor hat napig kell futnia, hogy egy fontot veszítsen. Ezeknek a napoknak nem kell egymás után lenniük, de két héten belül elvárják a súlycsökkenést, ha összhangban vannak a futásaival.

A napi gróf

A súlycsökkenésért az American College of Sports Medicine hetente 150-250 percet ajánl. Azonban több mint 250 percnyi heti gyakorlat elősegíti a nagyobb súlycsökkenést. Ha 45 percig futsz, gyakorolj legalább hetente négy napot, hogy 180 percet felhalmozódj. A heti öt napon át 225 percet, a heti hat nap pedig 270 percet ad. A hetedik nap a pihenés napja.