Hogyan kell eltakarni egy nagy heg az arcon

Nagyobb heg lehet az arcán sérülés vagy egészségügyi állapot következtében. Az arc hegek általában vörös vagy rózsaszín színűek. A terület fényes is lehet. A helyesen alkalmazott kozmetikumok hatékony módot nyújtanak az arc-hegek fedésére. A legtöbb sebhely hat és 18 hónappal a sérülés után elhalványul. A hegek felszívása ezen idő alatt minimalizálja megjelenését a gyógyulási folyamat során.

Válasszon egy zöld színű rejtegetőt, hogy megszabaduljon a heg vörösségétől. Zöld rejtegető legfeljebb a sminkszámlálók és drogériák számára áll rendelkezésre. Alkalmazzon egy könnyű réteget a termék arc arcára egy smink szivacs használatával. Ez megakadályozza, hogy a baktériumok az ujjaidról a bőrre kerüljenek.

Könnyedén alkalmazzon rendszeres rejtegetőt az arcgerenda fölött. Öntse a rejtegetőt egy tiszta smink szivacsra. Könnyedén keverje össze a rejtegetőt a sebhelyes terület felett és körül. Ne használjon túl sok rejtegetőt, ami csekély megjelenést eredményezhet.

Alkalmazzon alapot arcodra smink szivacs segítségével. A terméket egész felületén keverje össze, hogy elkerülje a természetellenes sminkvonalak létrehozását. Óvatosan keverje össze a sminket az állkapcsán.

Matt sminket adjon a smink beállításához. Használjon laza teljesítményt nagy ecsettel, és körkörösen mozgassa a port a bőrbe. Az arc arcon történő porlasztása miatt a heg megjelenése kevésbé észrevehető.

Ellenőrizze a sminkalkalmazást a tükörben, és szükség szerint javítsa meg.