Hogyan kell elégetni 250 kalóriát súly nélkül

Bár a súlyemelés hatékony gyakorlat az edzés erejére, a kalóriák elégetésére és az egészség javítására, számos egyéb mód van arra, hogy aktív legyen és 250 kalóriát égessen. A cardiovascularis edzés legtöbb formája növeli az izmok erejét, miközben kalóriát éget és javítja a szív egészségét. Ezenkívül a rendszeresen folytatott tevékenységek, mint például a gyermekekkel való játék, könnyedén elégítik meg a 250 kalóriát.

Fussunk, hogy elégítsünk 250 kalóriát. Az óránként hat mérföldes futás elégetheti a 270 kalóriát mindössze 20 perc alatt. Lassítsd le a futást öt mérföldre óránként, és legalább 250 kalóriát elégethet kb. 30 perc alatt, korától és súlyától függően.

Újabb 25 perc alatt úszik több mint 250 kalóriát. Az úszás, mint a freestyle, a butterfly, a breaststroke és a backstroke, majdnem minden izomot a testben fog működni, így növelheti erejét és kitartását, miközben elérheti a 250 kalóriás jelet.

Élvezze a meleg tavaszi vagy nyári napot a hegyi kerékpárút mentén, amely akár több mint 25 perc alatt 250 kalóriát is égethet. A hegyi kerékpározás egyensúlyt és agilitást is igényel, és ezért segíteni fog a mag állapotának javításában, miközben az izmokat az izületeidbe, a quadricepszekbe, a combnyeregekbe és a borjakba építed.

Játssz a gyerekekkel 45-60 percig, hogy segítsen megégni 250 kalóriát, attól függően, hogy milyen exertion aránya van. Játékok, mint a címke, a hopscotch vagy a dzsungel tornaterem és a parkolók játéka játszhatják meg gyermekeiket, hogy a testmozgás szórakoztató lehet, és könnyen beilleszthető a napba.

Munka az udvaron, és végezzen olyan tevékenységeket, mint a kertészkedés és a gyep fűzése, hogy könnyen kenjen 250 kalóriát kb. 40 perc alatt. A friss levegő élvezete és a saját virágok vagy zöldségek termesztése szintén előnyökkel jár, amelyek az udvar munkáját kísérik, és olyan formában alakíthatók ki, amilyet szeretsz.