Az ágybetegek korai jelei

azonosítók

A Cimex lectularius, vagy “bed bugok”, ahogyan általánosan nevezik, a Cimicidae családból származó bosszús kis rovarok. Melegvérű állatokat eszik túlélni. Nyugtalanul ezek a rovarok rendkívül kicsiek és gyakran nehéz megtalálni és azonosítani. A felnőtt ágybetegség akár 18 hónapig is élhet anélkül, hogy táplálékforrást halna meg. Hosszú nyugalmi időszakuk könnyű fuvarozókat tesz lehetővé az utazók körében, mivel a helyszínről a helyszínre látogatnak, és az út mentén elhagyják a hibákat.

Elhelyezkedés

Az ágybetörések korai jelenlétének egyik módja lehet a foltok, amelyeket hagynak – vérből és székletből származó foltok. A kivágásukból származó foltok olyan rozsdás színűek, amelyeket nehéz eltávolítani a fehérneműből és ágyneműből. Más dolgok, amelyeket a hibák elhagytanak, a bőrük kiszáradása. Ez az elárasztás tartalmazhat tojásokat, halott bogarakat vagy szárított lárvákat is. A szétszóródás úgy néz ki, mint a hibás, kiszáradt kagyló. Ezek a tételek bárhol megtalálhatók a hibák élő és utazási.

Bugs

A bed bugok főként a matracok, az ágyak és a háziállatok ágyában élnek, de az otthoni más területeken is megtalálhatók. A korai fertőzéses esetekben a hibákat ruházattal, bútorokkal, háziállatokkal, csomagokkal és csomagokkal továbbíthatják otthonába. Ritka esetekben élelmiszereket továbbítanak. Mivel főleg éjszaka táplálkoznak, a nap folyamán sötét helyeken hajlamosak elrejteni, amikor valószínűleg nincs befogadó körül. Található szőnyegpadló, alaplapok, takaró mögött, mennyezet csempe vagy belső bútorok, bed bug általában jellemzően 100 méter vagy közelebb, ahol a fogadó alszik. A korai szakaszban a matrac varrásai, apró rések és dobozrugói vannak.

Bites

A hibák kicsiek és nehézek a nem szakképzett szem számára. Leginkább a lencsét vagy az alma vetőmagot hasonlítják össze. Ezek ovális megjelenése és egy lapos test. Lassú mozgatók, mint a tetvek. Kúsznak, nem pedig a házigazdákra. A legtöbb bed bug, amely rendszeresen táplálja a fogadó egységet, körülbelül 9 hónapig él. A korai beinfeketeknél kis mennyiségű hiba jelentkezhet otthon. A női ágybetegek naponta akár 5 tojást is elhelyezhetnek. Ezek a tojások alig láthatóak a szabad szemmel, és mindaddig, amíg néhány sószem. A tojások tejes színűek, és csak 2 hétig tartanak. A nymphák azonnal elkezdenek táplálkozni a gazdaszervezeteken, és általában a nagymértékű fertőzés kezdetét jelentik, ha nem kezelik megfelelően.

Kezelés

Az ágybetörések egyik első jele valószínűleg harap. Ezek a harapások általában akkor jelentkeznek, amikor a gazda vagy az ember éjszaka alszik. Nem minden harap azonnal érezhető, néhány napig megjelenhet. A megjelenés nagy vörös, vékony vagy emelt terület a bőrön. Hasonló a szúnyogcsípéshez. Az egyik hiba általában harap egyetlen helyen, majd elhagyja a gazdahelyet. Ha valamilyen módon zavarják, egy vagy két welts jelenhetnek meg egymás mellett, amikor a vérre töltik. Az ágybeteg harapás intenzív viszketéssel jár együtt. Ennek oka az allergiás reakció az érzéstelenítőre a nyálban. A viszketés csökkentéséhez használjon orvos által felírt túlterheléses hidrokortizont vagy kortikoszteroidokat.

Az ágybetörések elsõ jelzésének meg kell szabadulnia, hogy megakadályozzák a fertõzést. A harapások vagy a hibák maradványainak korai jelzése jó jelzés arra, hogy a hibák elterjednek. A búvárok és az ágybabok otthona elpusztítása a legjobb eredményeket fogja találni. Ez azt jelenti, hogy megszabaduljon a fertőzött bútoroktól, matracoktól, dobozrugókatól, szőnyegektől és más területektől, ahol a hibák megjelennek. Szakszerű kártevőirtó cégnek kell nevezni, hogy kémiailag kiküszöbölje a hibákat. Az otthoni jogorvoslatok nem mindig működnek, és a fertőzéseknek nagy esélyük van a megismétlődésre.