A fogyás első jelei

Szigorúan figyeled a részleteket, választod az egészségesebb ételeket és sétálsz minden esélyt. Tudja, hogy a lépték nem az egyetlen módja a változások hatásainak mérésére. Testét jelzi, hogy a fogyás történik. Ahelyett, hogy egy adott “számot” elérnének, vigye fel az energiaszintjét és az egészségét az olyan nyomokat illetően, hogy elkezded fogyni.

Az Ön étrendjének első néhány napjában – amikor egészségesebb választásokat teszel, és csökkenti a feldolgozott ételek, finom szemek és cukrok bevitelét – elveszíti a víz súlyát. Ez a skálán jelenik meg, de csökkent puffadtság és puffadás miatt is, így a ruháid simán simogatnak, és kényelmesebben érezhetik magukat. Lehet, hogy meg kell húzni az övét egy másik szelet. A ceruza szoknyája kevésbé húzódhat le a mellkasán. Még a csizma is könnyebben csúszik a borjak fölött.

Senki nem ismeri a testedet, mint te. Ha fogy, észrevesz egy kicsi testet, kisebb csípőt vagy karcsúbb karokat a tükörben. Érdemes észrevenni a térfogatcsökkenést az arcán. Ezek a változások láthatók, mielőtt más emberek teszik, és ez rendben van, mert Ön elveszíti a súlyát, hogy egészségesebbnek érzi magát. A fotók a fogyás másik jelzője. A kis változások nem mindig nyilvánvalóak mindennapi alapon, de hasonlítsák össze az öngyilkosságokat, amelyeket néhány hetet választanak egymástól. Ha kilóg, akkor látni fogja, hogy az arca elájult, és a hasa leereszkedett.

A mindennapi feladatok azt mutatják be, milyen messzire jutott el a súlycsökkentés során. Sokkal könnyebbé és könnyebben teheted meg a hétköznapi munkákat, mint például egy mosodát a lépcsőn, vagy gyerekek és háziállatok után. A súlycsökkenés ezen markerei azt mutatják, hogy az egészségesebb táplálkozás, a mérsékelt adagok és a testmozgás milyen pozitív hatást gyakorolhat az életre: ha rendszeresen gyakorolják, akkor azt is megállapíthatja, hogy gyorsabb és erősebb. Futtathat vagy ciklálhat gyorsabban ugyanolyan erőfeszítéssel, például mert kevesebb súlyt hordoz.

Ha túlsúlyosak lennének, akkor a vérnyomás és a vér koleszterinszintje javulni fog, ha csak a testtömegének 5-10% -át veszíti el. Egy 200 fontos embernél ez azt jelenti, hogy 10 és 20 font között veszteség van. Orvosa ezeket a vizsgálatokat egy rutin szűrés részeként futtathatja, és észreveheti a testzsír százalékos változását is. Ellenőrizze, hogy egy speciális skálát találtak-e egyes fitneszközpontokban, vagy egy olyan szakemberrel, aki a skinfold féknyergeket használja különböző helyek becsípésére, mielőtt a számokat egy egyenletbe illesztené. Amikor a testzsír csökken, akkor már akkor is elvesztette a zsírt, ha az izomeredményeket a súlyának minimális csökkenését mutató skálán végezné. Az izom sokkal egészségesebb szövet, és sokkal kompaktabb, mint a zsírok, így jobban érzed és jobban nézel ki. A mérőszalag azt is megerősítheti, hogy csökkentette a súlyát. Mérje meg a helyeket, például a derekát, a felső karjait és a combjait, hogy lássa, csökkennek-e. Például amikor a derekuk összezsugorodik, tudod, hogy elveszítetted a hasa zsírt, különösen veszélyes zsírfajta, amely összegyűlik a belső szervek körül és felszabadítja a gyulladásos vegyületeket. Ha öltözködni akarsz, akkor a 40 cm alatt húzza le a derekát, ha férfi vagy, és nálam 35 cm alatt van.

A ruháid másképp illeszkedik

A változásokat a tükörben láthatja

A napi tevékenység könnyebbé válik

Az egészségjelzők javulnak a fogyókúrán