Mennyi ideig vesz igénybe, ha 20 fontot veszít?

A cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a rák, az ízületi gyulladás, az epekő, a meddőség, az alvászavarok, az asztma és a szürkehályog, amelyek a túlsúlyt és az elhízást kísérik, súlyos egészségkárosodást okoz a súlycsökkenés szempontjából. A futás népszerű és hatékony módja a fogyásnak és az egészség javításának. Az új edzés vagy súlycsökkentő program megkezdése előtt kérdezze meg kezelőorvosát, hogy képes legyen testre szabni egy edzésprogramot, amely megfelel a fizikai állapotának.

Ha 1 fontot veszítesz, akkor több mint 3500 kalóriát kell elfogyasztania, mint amennyit fogyaszt. Hány kalóriát éget minden nap meghatározza, hogy mennyi ideig tart, hogy elveszítsen 20 fontot. Ha súlya 150 font, óránként 8 mérföldes sebességgel fut, 919 kalóriát éget minden órában, ha súlya 200 font, úgy számíthat arra, hogy minden futóóra 1,225 kalóriát éget. Ha naponta 500 kalóriát éget, 20 hét alatt 20 fontot veszítesz. Ha 1000 kalóriát éget, 10 hét alatt 20 fontot veszítesz. Ha gyorsan szeretné elveszteni a súlyát, kombináljon egy futó rutint egy egészséges, alacsony kalóriatartalmú étrendjével.

Gyors súlycsökkenés sokak számára, de túl gyorsan fogyhat rossz egészséghez vezethet. A Centers for Disease Control és Prevention úgy véli, hogy mindössze 1 és 2 fontot veszít hetente, ami azt jelenti, hogy 20 kilós veszteség akár 20 hétig is eltarthat. Annak érdekében, hogy egészséges maradjon és gyorsan fogyjon, elegendő mennyiségű kalóriát kell égetnie az egészséges táplálkozás megtartása és fenntartása érdekében, hogy hetente 2 fontot vagy 1000 kalóriát veszít naponta.

20 kilóval gyorsabban elveszítheti, ha időközökkel futtat. Az intervallumok, vagy a gyors mozgás rövid ciklusok közötti erőteljes mozgás és hosszabb mérsékelt aktivitás között növelheti a kalóriák számát, melyeket minden egyes edzéshez eléget, és csökkenti azt az időtartamot, amíg elveszíti a 20 fontot. Jog két percig 6 mérföld per óra, majd növelje a sebességet 8 mérföld óránként 30 másodpercig vagy percig, a fizikai állapotától függően.

Amikor először elindul, ne fusson túl gyorsan vagy túl hosszú ideig, vagy növeli a sérülés kockázatát. Ehelyett naponta csak 20 percig, és heti három-öt alkalommal fusson. Fokozatosan növelje az időtartamot és a gyakoriságot. Ha szüksége van rá, lassítson és járjon addig, amíg újra készen áll. Fektessen be egy magas színvonalú futócipőbe, amely kiegészíti a lépést és növeli a futás hatékonyságát.

Kalóriák égettek

Egészséges fogyás

Interval képzés

Futás kezdőknek