Hogyan kell megemelkedni, de nem gyomorzsír

Nem tudod kiválasztani, hol van a tested, akkor veszítesz, és nem tudod kiválasztani, hogy hol szerezheted meg. Azonban az egészséges zsírok megtartása a súlygyarapodás során általában csökkentheti a zsírégetést. Az egészséges testsúly eléréséhez stratégiailag hozzá kell adni a kalóriákat és a testsúlygyártást, hogy segítsenek a sovány izomnak, nem csak a kövérségnek. Ha több fagylaltot, feldolgozott ételeket és szódát fogyaszt, súlyt fog szerezni – de nem az a fajta, amellyel meg kívánja őrizni az egészségét, és kitölti a testét.

Kerülje az ételt, amely ösztönzi a hasi zsírt

Azok az élelmiszerek, amelyek az egészségtelen hasi zsírhoz vezetnek, magukban foglalják a cukrot, finomított szénhidrátokat és telített zsírokat. Ezek az ételek magas kalóriát tartalmaznak, így azok is elérhetik, hogy megpróbálják növelni a teljes energiabevitelt. Még ha nem is keresi őket, ha nem aggódsz a súlyodért, akkor nem lehetsz szorgalmasan fenntartani őket az étkezési tervedből: korlátozzuk a szóda, a fehér kenyér, a fehér rizs, a tészták és a sültek fogyasztását áruk. Lehet, hogy nem aggódik a kalóriabevitel miatt, hogy megnövekedjen, de a zsíros húsokból és a teljes zsírtartalmú tejtermékekből származó telített zsírok túlzott fogyasztása viscerális zsírt eredményezhet, ami összegyűlik a gyomrában, a Diabetes című folyóiratban megjelent 2014-es tanulmány szerint .

Súlygyarapodás a jobb élelmiszerek jobb ételével

A súlygyarapodáshoz naponta növelni kell a kalóriabevitelt. Ha úgy találja, hogy nagy mennyiségű zsír van a hasában, csak napi 250 kalóriával növelheti napi bevitelét. Ha a súlygyarapod nehéz, akkor naponta legfeljebb 500 kalóriát adjon hozzá: az egész, feldolgozatlan élelmiszerek növelik a napi kalóriabevitelt, és kevésbé hajlamosak arra, hogy a zsigeri zsírok növekedjenek. A fehér kenyér lehet nem-nem, de a teljes kiőrlésű gabonák, mint például a barna rizs, a sűrű gabona, a 100 százalékos teljes kiőrlésű búzacsésze vagy a kenyér és a búzacsíra kalóriatartalmúak és jó minőségű tápanyagokkal és rostokkal vannak ellátva. Mint a mazsola és a napok, mint a snack, vagy adjunk hozzá extra friss gyümölcs a smoothies. Jó választás lehet banán, ananász és avokádó. A dió egy kalóriatartalmú snack étel, amelyet saláta vagy gabonafélék között is megszórhatunk, és vajas vaj formájában, teljes kiőrlésű pirítóssal vagy palacsintaval. A friss zöldségek gyakran alacsonyak a kalóriákban, de a keményítőtartalmú változatok, mint a friss A borsó, a kukorica és az édesburgonya lényegesen több energiát kínál, és hozzájárul az egészséges súlygyarapodáshoz. Igyál alacsony zsírtartalmú tejet étkezés közben, és főzzük forró gabona vagy konzerv levest. Kóstolja meg a hummus egészséges ételét egy egész búzakorpival, a sínkeverékkel, a granola és a guacamole kukoricacsírákkal a nagy kalóriatartalmú, de egészséges ételekhez.

Súly-vonat az izom hozzáadásához

Az erőkifejtés és egyéb gyakorlatok segítenek megépíteni a sovány szövetet, nem pedig csak a zsírral szemben, amikor súlyt kapsz. Célja az összes nagy izomcsoport kezelésére, beleértve a lábakat, a csípőt, a háttámlát, a mellkast, a vállakat, a karokat és a hasüreget. Ha a súlyzóképzés újdonság az Ön számára, akkor csak az első lépésekben használja a testtömegét, például a guggolásokat, a gerinceket, a gerinceket, a gerinceket, a gerinceket és az összecsukásokat, és csak egy nyolc-tizenkettedik ismétlődést. Ahogy egyre erősebbé válsz, súlyt adhatsz, változtathatod a gyakorlatokat és növelheted az elvégzett készletek számát. A legfeljebb nyolc ismétlődő próbálkozás elvégzéséhez elegendőnek tűnik a nyolc ismétlődés elvégzése után növelni a súlyt, és a cardiovascularis edzés, mint például a kocogás vagy a túrázás, még mindig fontos, amikor megpróbálsz súlyt szerezni. A szív és a légzőrendszer egészséges. A kardió azonban kalóriát éget, így csak néhány rövid edzést végezhet egy héten mérsékelt intenzitással.

Életmód változások az egészséges súly eléréséhez

Az egészséges súlygyarapodás megköveteli a tervezést és a gondosságot. Magas kalóriatartalmú, egészséges ételeket hordhat magával a hátizsákban, pénztárcájában vagy kesztyűtartójában, a snacking vagy a legeltetés segít napi több kalóriát kapni. Az egyszerűen hordozható ételek közé tartoznak a mogyoróvaj és a teljes kiőrlésű kekszek, vagy a diófélék, az aszalt gyümölcsök és az egész gabonafélék keveréke. Ne hagyja át az ételeket, és tagadja meg magának a kalóriát. A test a stressztől megfosztja a kihalt ételeket, ami hozzájárul a hasi zsír felhalmozódásához. Igyáljon tejet vagy 100 százalékos levet étkezés közben, de ne töltse fel annyira a folyadékokat, hogy nem tud egészséges ételeket fogyasztani.