Hogyan lehet nagyobb nőstény izmokat építeni a nők számára

A nők nagyméretű borjú izmokat építhetnek szabad súlyok és súlygépek segítségével. A borjú tartalmazza a gastrocnemiust, a felső, patkó alakú izomot és az önzést, az alsó, hosszabb izomot. Vigye a borjú izmokat heti egy napra a lábszár végéig. Használjon elég súlyú súlyokat, így készletenként csak hat-12 ismétlést végezhet. Teljesíts négy vagy hat különböző négylábú gyakorlatot edzésenként.

Az egylábú borjú felemelkedik, ha egy 25 font súlyú lemezt helyez el a padlóra egy mozgatható tárgy közelében. Tartsd súlyos súlyzót a jobb kezedben, és helyezzük a jobb láb lábujjait a súlylap szélére. Vigye fel a borjakat, hogy a lehető legmagasabbra emelje a testét, tartsa a összehúzódást három másodpercig. Engedje le a sarokját kissé a lemez felületének alatt és ismételje meg az egyiket. Kapcsolja a kezét és a lábát a bal borjú munkájához.

Végezze el az ültetett kettős borjú emelését a borjúemelő gépen. Helyezze a gépet súlylemezekre. Csúsztassa be a gépbe a combjait a párnák és a lábujjak alja között az emelőplatform szélén. Irányítsa a lábujját kifelé egy átlósan. Emelje fel a súlyt a biztonsági reteszről. Vegye fel a borjakat, hogy növelje a súlyokat, és tartsa a kontrakciót három másodpercig. Engedje le a sarkát és ismételje meg.

A borjú nyomja a lábprés gépet. Helyezze a gépet súlylemezekre. Helyezze el a felsőtestét, a csomagtartóját és a glutart, mintha a lábszárakat elvégezné. Helyezze a lábujjaidat a présplatform szélére, és mutassa be lábujjait. Hagyja a biztonsági reteszt a helyén, hogy megakadályozza a test súlyának csökkenését. Vigye be a borjakat, mintha a lábujjait mutatta volna, tartva a összehúzódást három másodpercig, és ismételje meg.

A teljes fogaslábteljes borjú présszel egy gallyatartóban befejezheti a borjú edzést. Helyezzen két 25 font súlylemezt közel a pálcika alá. Állítsa a súlyzót kissé a térd fölé, és tegyen súlytáblákat a rúdra. Álljon a súlylapokon a lábujjak lábánál a lemezek szélén. Fogja meg a súlyzót, és emelje le a tartócsapokat. Hajtsa be a zsinórjába, úgyhogy a súlyzó csúszkáljon felfelé és lefelé az állványon, ahogy felemeli és leereszti testét a hegy lábujjain.

Fogyasszon fehérjét és szénhidrátot rázza közvetlenül az edzés után, hogy felépítse a borjú izmokat. Keverjünk össze egy csésze jéghideg felesleges tejet, vizet, két serpenyőben lévő tejsavófehérje-por és gyümölcsöt egy hordozható keverőben.