Hogyan lehet az izommeghatározást anélkül, hogy hajlamos lenne

A magazin folyosóján böngészhetsz számtalan fitness magazin-fedővel. Ezek közé tartozik a professzionális testépítők, a sportolók és a tónusos és alakos testek képei. A szisztematikus megközelítést követve egy hasonló testet kaphat az izomdefiníció nélkül. A megközelítés három alapvető összetevőből áll – a táplálkozás, az erő-edzés és a kardio -, amelyek kombinálódnak egy jól edzett edzés kialakításához.

Kövesse a komplex szénhidrátokat, sovány proteinforrásokat és egészséges zsírokat tartalmazó külön táplálkozási tervet. A táplálék az alapja az izom definíciónak, anélkül, hogy hajlamos lenne a sovány izomszövet fejlődésének elősegítésére, miközben a felesleges testzsírt égette. Naponta elegendő kalóriát fogyasszon az optimális teljesítmény érdekében, anélkül, hogy támogatja a testzsír tárolását.

Hajtson végre összetett funkcionális gyakorlatokat az erő-edzés edzés során, hogy megépítse a sovány izomszöveteket. Le kell fejlesztened a sovány izomszövetet, hogy maximalizáld az izom meghatározását. Az izomépítésre a legjobb gyakorlatok közé tartoznak az összetett gyakorlatok, amelyek két vagy több izomcsoportot tartalmaznak. Ezek a gyakorlatok magukban foglalják az alsó testet, a mellsõ pressót, a vállprést, a felsõ test felhúzását és felhúzását.

Teljesen nagy intenzitású intervallum-edzés a cardio edzés heti két-három napot. A kardio edzések felesleges testzsírt égnek, hogy javítsák az izom meghatározását hajlítás nélkül. Számos kardio edzést használhat, beleértve a futást, kerékpározást, evezést vagy úszást. Töltsön 30-45 percet edzésenként, hogy további kalóriákat égessen.