Négyhetes és 1300 kalóriás étkezési terveket

Bár nem mindenki számára, egy 1300 kalóriás étkezés terve egészséges fogyást eredményezhet egy négyhetes időtartam alatt. A kalóriabevitel az Ön testtömegétől függően jelentősen változik, ezért nem lenne helyénvaló 1,300 kalóriát előírni az összes diéta számára. Az új étrend megkezdése előtt mindig konzultáljon kezelőorvosával.

Jelentőség

Az 1,300 kalóriás étrend nem feltétlenül alkalmazható minden diétánál, mert mindegyiknek különleges napi kalóriatartalma van, amely korától, anyagcseréjétől és testtömegétől függ. A kalória csökkentése a karbantartási bevitel alatt lehetővé teszi a testsúlycsökkentést. Azonban a kalóriák túlságosan lecsökkentése ez alatt a szám alatt ténylegesen az anyagcseréje ellen dolgozik, Jonathan Lawson és Steve Holman “Xtreme Lean” szerint. Egy 1,300 kalóriás étkezési terv alkalmas lehet egy kis keretű férfi vagy nőstény számára, amelynek karbantartási kalóriabevitele 1800-2000 napi kalóriát tartalmaz.

típusai

Számos különböző étrend-terv segíthet a fogyásban. Az alacsony szénhidráttartalmú étrend például 30-50 g szénhidrátot öt napig egyenlően fogyaszt. Ezt a szénhidrát-kimerülési fázist a ciklusos ketogén étrendben 24-48 óra szén-dioxid-töltet követte. A szénhidrátok szénhidrátok többségét reggel és délután fogyasztják, ami csökkenti annak valószínűségét, hogy a felesleges szénhidrátok zsírként tárolódnak. A mérsékelten szénhidrátos étrend enyhén több szénhidrátot igényel, ami akár az összes kalóriának 40 százalékát is elérheti.

Jellemzők

Négyhetes étkezési programot követve, minden nap vagy két hét alatt enyhén növelnie kell a kalóriabevitelét, hogy megakadályozza az anyagcserét lelassulva, mondja David Zinczenko “The Abs Diet”. Például, ha egy hétköznapi csaló étkezést kapsz, ahol bármit is enni akarsz, valójában felgyorsítja az anyagcsere sebességét. A “Szent Grál Testátalakítási Program” című könyvében Tom Venuto ezt a “táplálékot” nevezi, mert megakadályozza a test belépését diétás fennsíkokba.

szempontok

Napi 500-750 kalóriát vonsz le a karbantartási számadattól a kalóriahiány létrehozásához. Ha napi 5-6 kis ételt és rágcsálnivalót vesz be, 1 300 kalóriája étkezésenként 260 kalóriára bomlik. Alternatív megoldásként 20 g tejsavó fehérjét inni iszogathat az étkezések között, hogy gyorsítsák az anyagcserét, a fennmaradó három étkezés pedig 380 kalóriát tartalmaz. A Shilstone optimális zsírégető makronutriens aránya 30 százalékos fehérjét, 30 százalék zsírt és 40 százalék szénhidrátot ajánl. Ezért minden étkezés körülbelül 28,5 g fehérjét, 38 g szénhidrátot és 12,6 g zsírt tartalmaz.

Javaslatok

A Zinczenko napi 1 gramm testsúly / testtömeg-kg-os bevételét ajánlja. Például egy 100 lb. A nőstény mindegyik öt napi étkezését és / vagy rágcsálnivalót legalább 20 g sovány fehérjét próbál elérni. A fennmaradó kalóriáknak étrendi szénhidrátokból és zsírokból kell származniuk. A Shilstone javasolja alacsony glikémiás szénhidrátok kiválasztását, mint a zabpehely, édesburgonya, quinoa és teljes kiőrlésű tészta és kenyér. Az egészséges zsírok, mint például az olívaolaj, a tojássárgája, az avokádó, a diófélék és a magvak, kiváló választást tesznek lehetővé, mivel valójában segítenek a szervezetnek több zsírt égetni, a Jordana Brown “The Usual Suspects” szerint.