Hogyan lehet fogyni, amikor már vékony

Akár vékony vagy, de túl sok hasi testzsírt hordoz, ami normális testsúlycsökkenésnek számít – vagy viszonylag illik, de megpróbálja elveszíteni az utolsó néhány fontot – ha fogyni szeretne, akkor szüksége lesz rá Hogy megváltoztasson néhány életmódot. A kalóriahiány megteremtése, a feldolgozatlan étkezéshez ragaszkodva, elkerülve az ömlesztett táplálékokat és növeli a testmozgást. Bár egyre szűkösebbé válik, előfordulhat, hogy az az eredmény, amelyet az eredmények megjelenítéséhez meg kell tennie, elveszi életed más élvezetes aspektusait.

Akár 5 fontot vagy 50-et veszítesz, a zsírégetés kulcsa a kalóriahiány. Ez azt jelenti, hogy több kalóriát kell elfogyasztania, mint amennyit eszel, ezért kénytelen tárolni a tárolt zsírt az energia érdekében. Kérjen tanácsot egy szakembertől vagy használjon online számológépet a súlyának fenntartásához szükséges kalóriák becsléséhez – ez az életkorától, nemétől és a tevékenység szintjétől függ. Ezután csökkentse a kalóriákat, hogy hiányhoz jusson. Az általános súlycsökkenési irányelvek napi 500-1000 kalória napi kalóriahiányt jelentenek, hogy hetente 1 vagy 2 fontot veszítsenek, de ezek a célok túl agresszívek lehetnek, ha már vékonyak vagyunk. Ehelyett menjen a napi 250-500 kalóriára, hogy 0,5-1 fontot veszít hetente. És soha ne menj naponta 1200 vagy 1800 kalóriára a nők és a férfiak számára, akkor kockáztathatja, hogy lelassítja az anyagcserét, ami nehezebbé teszi a testsúlycsökkentést, miután beállította a célzott kalóriabevitelt, Hozzá. Mérje meg az adagméreteket annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű ételt fogyasszon – egyszerűen “szemmel látható” az adagméret, ezért túlságosan enni fog, anélkül, hogy észrevenné. Ismételtesse a keményítőt, például az édesburgonyát, hogy megbizonyosodjon róla, hogy rögzíti a helyes adagméretet és kalóriabevitelt.

A testsúlycsökkentő étrendet elsősorban feldolgozatlan, egészséges ételeket, például dióféléket, babot, bőr nélküli baromfit, sovány marhahúst, halat, tojást, teljes kiőrlésű gabonát, nem zsíros tejterméket, gyümölcsöt és zöldséget kell tartalmaznia. Ezek az ételek olyan tápanyagokat kínálnak, amelyek táplálják a szervezetet, valamint a fehérjét és a rostot, hogy teljes mértékben megőrizhessék Önt, így elégedettnek érezheti magát még a csökkentett kalóriatartalmú étrendben is. Az egészséges ételek természetesen korlátozzák a nátrium bevitelét is. Csomagolt élelmiszerek, valamint a gyors élelmiszerek. Bár a nátrium visszaszorítása nem okoz közvetlenül zsírégetést, a nátrium bevitelének csökkentése segít megakadályozni a vízvisszatartást, ami egyébként nehezebbnek tűnhet, mint valójában. Kerülje a szénsavas italokat – még a diétás szódákat is -, mivel a szénsavasodás puffadást okozhat.

A testmozgás segít Önnek a testsúlycsökkentésben, még akkor is, ha már vékony. Ha már az egyensúlyi állapotú kardióját használja, amely nagyjából ugyanolyan intenzitással rendelkezik az egész edzés során – a nagy intenzitású intervallumképzést – vagy a HIIT-t használva, segíthet több zsírt égetni. A HIIT segít az izmoknak a zsírok és a szénhidrátok hatékonyabb égetésében, így több energiát fognak égni az edzés során. A felmelegedés után 1 percig nagy intenzitással dolgozzon ki, lassú vagy mérsékelt tempóban 2 percig, és 6-8 intervallumot ismételve hűtés előtt. Az anyagcseréjét, amely segít elérni és fenntartani az új kíméletlen testalkatát. A vegyület mozgatja a munka több izomcsoportját – mint pl. A push-up, a holt liftek, az inverz sorok, a guggolás és a tüdő – a legtöbb kalóriát égetik, hogy segítsen a fogyásban, miközben új izomnövekedést vált ki. Mivel az izom több kalóriát éget el, mint a zsír, még nyugalomban is, az izomnövekedés erősítő ereje megnöveli az anyagcserét. A legjobb edzés az Ön aktuális aktivitási szintjétől, rugalmasságától, erősségétől és szív-érrendszeri állapotától függ. Forduljon orvoshoz, hogy megkapja az orvosi engedélyt, mielőtt elkezdené az új fitnesz-rutinokat, és beszéljen egy fitness szakemberrel, hogy személyre szabott tervet kapjon.

Ha már vékony vagy, akkor nehezebb idő fogyni, mint ha túlsúlyosak lennének és túl sok testzsírt hordoznak. Ha már figyeled az étrendedet és egy edzésprogramot követelsz, akkor lehet, hogy más változtatásokat kell végrehajtanod az elmúlt néhány kilót. Vizsgáld meg az alvási menetrendedet és a stresszt. A krónikus alváshiány növeli a súlygyarapodás kockázatát, és a krónikus stressz befolyásolhatja a hormonszinteket, és érezheti, hogy érezzétek magunkat. Győződjön meg róla, hogy mindennap 7 és 9 óra alvást kapsz, és próbáld ki a meditációt vagy a jógát a stressz enyhítéséhez, Ne felejtsd el, hogy a szakadt fizikum elérése más áldozatokat is igényelhet. Az étrendhez való ragaszkodás érdekében előfordulhat, hogy el kell kerülnie az olyan társadalmi helyzeteket, amelyek élelmiszereket tartalmaznak, vagy esetleg időben el kell távolulnia más hobbiaktól, hogy időt nyerjen a testmozgásra és az egészséges főzésre. Önön áll, hogy eldöntsék, hogy az áldozatok megérik-e az erőfeszítést, és megtalálják a megfelelő egyensúlyt a fitness és az egészség ellen töltött idő között, szemben a többi hobbijával, hogy megadja a kívánt vágyat.

Vágja a kalóriákat a testsúlycsökkentésre

Banish Bloat a vékonyabb megjelenéshez

Fokozza az edzésprogramot

Egyéb testsúlycsökkentési tippek és szempontok