Hogyan kell főzni az egész élelmiszereket pizza tésztát

A Whole Foods Market küldetése az egészséges és ökológiai élelmiszerek fogyasztóinak kínálja a fogyasztókat, és a fagyasztott pizza tésztája jól illeszkedik ehhez a célhoz. A Whole Foods Market fagyasztott pizza tészta csak egy marék összetevőt tartalmaz, beleértve a szerves lisztet is, és egy egész búzában kapható. Legfeljebb három hónapig fagyasztva tarthatja. A tésztát házi tésztával helyeztük el, a Bon Appetit ízlésének megfelelően, és kevesebb, mint 15 perc alatt sütött.

Távolítsa el a fagyasztott tésztát a fagyasztóból és tegye hűtőbe egy éjszakán át a felolvasztás érdekében. Azt is beállíthatja a pult felső 1 1 / 2-2 órával, mielőtt meg kívánja sütni a pizzát.

Állítsa a hűtött, felengedett tésztát a pultra 30 perccel a sütési idő előtt. A tészta felmelegedése lehetővé teszi a lágyabb és könnyebb felhúzást.

Melegítsük elő a sütőt 450 fokos fahéternél. A forró sütő elengedhetetlen a ropogós kéreg elkészítéséhez, amikor Whole Foods pizza kéreget használ. Ha fémtálat használ, szórja meg egy nem tapadós főzőporral. A gyártó utasításai szerint gyengéden olajjal csiszoljon egy pizzát.

Meghintjük a pult felső liszttel vagy cornmeal. Könnyedén nyomja meg a kiolvasztott tésztát a pult tetején, hogy lerázza. Vedd fel, és óvatosan nyújtsd a tésztát az ujjaid közé, forgatva, ahogy dolgozol. A tésztának körülbelül 1/4 inch vastagnak kell lennie, ha kész.

Helyezze a tésztát a pizza tálra vagy kőre. Spread marinara mártással, ranch öltözködés vagy olívaolaj szitálás a pizza fölött, az Ön preferenciáitól függően. Tegye fel a pizzát sajt, hús, zöldség, gyógynövény és fokhagyma. Adjunk neki egy csipetnyi kóser sót és borsot.

Sütjük a pizzát a kemencében a legalacsonyabb sütőbe 8-12 percig, vagy amíg a kéreg barna és a sajt habzó és olvad.

Hűtsük le a pizzát egy meleg padra vagy hűtőrácsra 10 percig, mielőtt szeleteljük. A hűtés lehetővé teszi a sajt beállítását, és megkönnyíti a kéreg vágását. Szelet egyes darabokra és szolgálj.