Gyakorolok és csökkenti a kalóriabevitelt, de nem csökkenti a testsúlyát

Ön kivágott extra kalóriát, és szinte minden nap elkezdte ütni az edzőtermet, de még mindig úgy tűnik, hogy nem fogy. Lehet, hogy nem elegendő kalóriát éget az edzéseden, de nem eszel elegendő mennyiséget, csakúgy, mint érzelmi tényezőket, megakadályozhatja a súlycsökkentő erőfeszítéseit is. Lásd az orvost, hogy újraértékelje a szokásait, és tegye meg a szükséges változtatásokat, hogy egészséges legyen, és csökkenti azokat a fontokat.

A testsúly és a szív- és érrendszeri egészség megőrzéséhez legalább 30 percig kell gyakorolnod a heti három napot. De ha megpróbálnál lefogyni, akkor a hét legtöbb napján legalább egy órát kell gyakorolnod. Ez azt jelenti, hogy mérsékelten-erőteljes ütemben dolgozunk, és mind a szív-, mind az erő-edző tevékenységeket magában foglalja az izomépítés és a zsír elpusztítása. Ha már régóta dolgozik és nem lát eredményeket, próbálja meg növelni a rutin intenzitását, vagy 15 percet hozzáadni ahhoz, hogy több kalóriát égessen.

A testsúlycsökkenéshez több kalóriát kell elfogyasztania annál, mint amennyit eszel, de az enni túl keveset káros hatásokkal járhat. Az étkezés átugrása és a kalóriák drasztikus csökkentése arra kényszerítheti a szervezetet, hogy ne égesse meg a kalóriákat, nehogy megszabaduljon a felesleges zsírtól. Legalább 1.200 kalóriát kell naponta fogyasztania, ha nő vagy 1500 ember vagy. Próbálja kicsi ételeket fogyasztani a nap folyamán, hogy megtartsa az anyagcserét és segít megakadályozni, hogy túlságosan éhes legyen.

A hozzáállásod, a lelkiállapotod és az alvási szokások hatással lehetnek a fontsúlycsökkentésre. A stressz, az unalom és a csalódottság okozhatja, hogy túl magasodik, lazít az edzéseden, és egyébként pusztítást okoz a derékvonalon. Ha nem kap elég alvást, akkor is negatívan befolyásolhatja a testsúlyát, mivel az alvás mennyisége közvetlen hatással lehet az étvágyat szabályozó hormonokra. Próbálj meditálni vagy jóga-t lazítani és gyakorolni egy időben, és célja, hogy minden éjjel 7-9 órát aludjon.

Ha néhány héttel nem kívánt eredményeket próbált lefogyni, forduljon orvoshoz. Lehet, hogy egy olyan alapállapot van, amely megakadályozza a fontok csökkenését. Ugyanakkor azt is figyelembe kell venned, hogy a tested már a megfelelő súlyodban van, és megpróbál többet elveszíteni irreális és egészségtelen lehet. Az orvos segíthet meghatározni az ideális testtömegét, valamint javaslatokat ad arra, hogy hogyan kell több fontot leadni, ha szükséges.

Nem elég hatékony

Nem eszik elég

Stressz és alvás

További megfontolások