Hogyan lehet vastagabbá és finomabbá tenni a hajat

A hajad vastagsága természetesen a 20-as évek közepén kezdődik. A dohányzás, a túlzott melegség és a kémiai kezelések még inkább hangsúlyozhatják a nem kívánatos változást. Kemény, hogy állandóan megvastagodja a hajat, de ez nem jelenti azt, hogy finom, zömök zárral kell élnie. A hízelgő fodrász vagy az új szín a vékony ráncok azonnali hangerőt adhat. Párd a stílusodat a testnövelő termékekkel, hogy egy pillantást szeretni fogsz.

Sampon

A vastagabb hajra való törekvés a megfelelő samponnal kezdődik. A finom hajhoz kifejlesztett samponok a térfogat növelésével és a gyenge szálak erősítésével járnak. Vegyen meg egy sampont, amely “megvastagodás” vagy “térfogatnövelés” feliratú. Ha szürke csomókkal rendelkezik, keressen egy olyan terméket, amelyet erre a hajra gyártottak, mivel az általános célú sűrítő samponok nem működnek szürke haj esetén is. Egyes samponok tartalmaznak olyan kondicionálót is, amely simítja és puhítja a hajat. Alternatív megoldásként samponozás után alkalmazzon egy szabadon álló kondicionálót, hogy a hajad egész nap folyamatos legyen.

A megfelelő vágás

Ha szereted a réteges hajat, kérd meg a stylistt, hogy vágja le az alsó réteget, amely 1/2 hüvelyk rövidebb, mint a felső réteg. Hozd a stylist a hajad végeit. Ezáltal a sörény teljesebbé válik. A bundák egy lehetőség, ha vastag haj van az elején, de vékonyabb szálak a koronában. Ideális esetben tartsa a haját a vállak felett. A hosszabb haj hígabbnak tűnik, a ráncosabb ráncok pedig rövidebbek. Bármelyik kivágást is választja, ne hagyja, hogy a stylist a haját egy borotvával használja fel – ez elszállhat a végsőkig.

Szín hozzáadása

A haj színezése vastagabbnak tűnik, mint valójában. A hajfestékekben használt peroxid megkétszerezi a hajszálak vastagságát. A kiemelések a hajszálakat és a teremtményeket a teljesség illúziójává teszik. Ha van frufru, akkor az alsó réteget két árnyalat sötétebbé tegye, mint a többi hajat, hogy vastagabbak legyenek. A tartós festék gyengítheti a hajat, ezért inkább félig vagy félig állandó színt használjon. Kérdezzen meg egy szalon stylistot, ha nem vagy biztos abban, hogy a színek a legjobban néznek ki rajtad. Ha inkább kísérletet vagy pénzt takarít meg, használjon otthoni festékkészletet.

Styling tippek

Ahhoz, hogy azonnali hangerőt adjon a sörénynek, a spritz nedvesítsen gyökeret emelő spray-vel, vagy tegyen egy habzó mousse-t. Sima egy sűrítő krémet a hajátok közepétől a végéig. Keressen olyan sűrítő krémeket vagy spray-ket, amelyek Lilly Pilly-t tartalmaznak, egy ausztrál antioxidáns, amely hajatestet ad. Kerülje el a géleket és a nehéz termékeket, amelyek leengedhetik a hajat. Hagyja, hogy a hajad levegőn megszáradjon, amíg 80 százalékos száraz marad, mielőtt folytatná a fúvószárítót, majd másolja be a haját, mint ahogyan szándékosan viselni fogja, mielőtt szétfújna Haját a szokásos helyére. A szőrzetet a gyökerekhez hajthatja fel, hogy teljessé tegye a szálakat, és nagy hengerekkel is használhatod, hogy 1 hüvelykes széles szálakat feltekerhetsz a fejedelem felső részén. Fordítsa meg a hengereket 180 fokkal, és használjon műanyag klipeket, hogy tartsa a helyükön. 20 perc elteltével távolítsa el őket.