Hogyan kell a tejsavóproteint felvenni a nagyobb karokra

Ha a cél az izomépítés, fontos, hogy a megközelítés tartalmazza az edzést és a megfelelő táplálkozást. Általános szabály szerint az Egyesült Államok Tanácsának gyakorlása során Natalie Digate Muth, MD, MPH, RD, a sportolóknak meg kell kapniuk a napi 4 és 5 gramm fehérjét kilogrammonként naponta. 5 és 8 gramm. A tejben megtalálható tejsavó könnyen hozzáférhető, gyorsan emészthető fehérje, amelyet sok testépítő használ a csökkentéshez és az izomépítéshez.

Scoop ki mintegy 10 gramm tejsavó-fehérje kiegészítők, és keverjük bele egy pohár tej vagy egy smoothie, körülbelül 15 perccel, mielőtt elkezdené az erőt edzés rutin. Használhat protein-kiegészítő bárokat, rágcsálnivalókat vagy bármilyen más tejsavóproteint terméket is, amely körülbelül 10 gramm tejsavóproteint tartalmaz.

Teljesítsd az erõs edzési rutinodat, és készíts el egy vagy három, legalább három gyakorlatot, amelyek a karokat használják. Ez magában foglalhatja a pullups, pushups, biceps curls, súlyzókkal repülők, súlyzó nyomógombok, felső prések, vagy bármilyen más kar-központú gyakorlat. Ne feledje, hogy a variációnak egy másik nagy összetevője lehet a rutinnak, tehát ha néhány hétig ugyanarra a fegyverrutinra tettél, váltsd fel és néhány új gyakorlatot foglalj bele. Ha súlyokat használsz, válaszd ki azt a súlyt, amely az izmaidat arra kényszeríti, hogy fáradjon a készlet vége felé.

További 20 gramm tejsavófehérjét fogyasszon 30 percen belül az edzésedből, bármilyen formában. Ez rázásból, smoothie-ból vagy fehérje sávból származhat. Ez a legfontosabb idő a tejsavó fogyasztására, hiszen az izmok újraépítik a szövetet, amelyet az edzés közben lebontottak. Mivel a savó annyira gyorsan emészthető, azonnal elérhető lesz a rászoruló izmok számára.

A karjait heti három napra edzheti, és az izmok között legalább 24 óra pihenést biztosít. Az izmoknak időre van szüksége ahhoz, hogy pihenjen és gyógyuljon meg, majd regenerálja az új szöveteket, mielőtt átviszi őket egy újabb erőkifejtésre. Az Ön “off” napjain rendben van a kardio vagy más edzésformák – csak nem erõs edzés. Azokon a napokon, ügyeljen arra, hogy az ajánlott irányelvekben maradjon, és megfelelő fehérjéket kapjon az egészséges ételek, például sovány húsok, halak, diófélék, bab vagy rizs felhasználásával.