Kutyák ételeket magas rostban

Áttekintés

A magas szálas kutyaeledel gyakran ajánlott egészségügyi problémákkal küzdő kutyáknak, beleértve az anális mirigy problémákat, a székrekedés, az elhízás, a diabetes mellitus és a magas vércukorszint. A “rost” kifejezés a kutyaeledelben oldhatatlan szénhidrátokra utal, amelyek ellenállnak a vékony intesztinális enzimes emésztésnek. A kutya étkezési rostjának növelése érdekében a Organic Pet Digest azt sugallja, hogy magas minőségű, szerves, magas rosttartalmú kutyaeledelt vásárol és takarít meg. A kutyaeledelek átlagos nyersrosttartalma 2-6 százalék, míg a magas rosttartalmú élelmiszerek általában több mint 7 százalék szálat tartalmaznak. A túlzott rostok károsak lehetnek, ezért kérdezze meg állatorvosát, mielőtt áthelyezi a kutyaeledelt.

Dr.. Foster és Smith Adult Lite csirke és barna rizs formula

A szálak egyike a kutyaeledel minden zsákjában felsorolt ​​tápanyagnak. Az állatorvosok, Marty Smith és a PetEducation.com versenyzői azt mondják, hogy a szálnak számos egészségügyi előnye lehet a kutyának. Dr.. A Foster és a Smith Adult Lite csirke és barna rizs formula a kutyák 24% -os fehérje, 8% zsír és 12% magas rosttartalma kiegyensúlyozott keveréke. Az egész szemek, mint az árpa, a lenmag és a barna rizs, biztosítják az egészséges, összetett szénhidrátokat és rostokat. Az ételek tartalmaznak csirke- és halételeket is az esszenciális aminosavak számára, valamint édesburgonyát, sárgarépát és almát természetes vitaminok, ásványi anyagok és antioxidáns tápanyagok formájában.

Royal Canin állatorvosi diéta kutya kalória kontroll

Royal Canin Állat-egészségügyi Diéta A kutyák Calorie Control CC 26 egy magas szálas kutyaeledel. A formulát úgy tervezték, hogy több rostot és segédanyagot biztosítson a súlycsökkenés felnőtt kutyáknál. A nyers rosttartalom ebben az ételben mintegy 18 százalék, és rendelkeznie kell egy állatorvos recepttel annak megvásárlásához.

Hill Science Diet Felnőtt Fény

A Hill’s Science Diet Adult Light Kutyaeledel több mint 12 százalékos nyers rostot tartalmaz, és a Hills Pet Nutrition szerint az étel kiegyensúlyozott étrendet és összetevőket és tápanyagokat kínál, amelyek segítenek kutyájának elérni egy egészséges, ideális súlyt. Az élelmiszerben található L-karnitin segíthet kutyájának energiává átalakítani a zsírt, és a gyártó azt állítja, hogy a magas rost egész nap kielégíti a kutya étvágyát.