Hogyan lehet mosni síruhát

Ne mossa meg a síruházatát ugyanúgy, ahogyan rendszeresen ruháznak. A síruhák speciális anyagokból készülnek, és extra darabokkal rendelkeznek, amelyek néha különös gonddal vagy a mosógépek károsodhatnak. A szokásos ruházat, mint a síruházat megmosása károsodást okozhat, és meg tudja semmisíteni a vízállóságát. A síruházat mosásához használt szappanok és tisztítószerek néha kifejezetten erre a ruházatra készülnek, és különböznek a rendszeres mosószerek és szappanoktól. Az egyik cél az, hogy tisztítsa meg a ruházatot, miközben biztosítja, hogy ne veszítse el a vízszigetelő képességét.

Különlegesszük a nem szakosodott speciális ruhákat. Az alsóneműk, mint például a termikus fehérnemű, ingek és zoknik mosható rendszeres mosószerrel mosógépben.

Olvassa el a címkéket a speciális síruhákon, beleértve a zakókat, a pipát és a hócipőt.

Töltsön be egy mosdót hideg vízzel és keverje össze egy olyan ajánlott mosogatószerrel, amely védi a vízszigetelést. A finom ciklust egy mosógépen is használhatja.

Kétszer öblítse le a síruházatát. Ha kézzel mosja, szorítsa ki a vizet a kabátjából. Kerülje a csavarodást vagy csavarodást.

Szárítsa le a síruházatot az alacsony ciklusban egy szárítóban vagy tegye le, hogy megszáradjon. A síruházatot ne tegye közvetlenül a hőforrás felett, mert ez károsíthatja a vízszigetelést.