Hogyan készítsünk házi készítésű bébiételeket

Amikor a baba elkezdi szilárd ételt fogyasztani, a borsó jó választás az étrendhez. A fehérje, a kalcium, az A és C vitamin és a vas, a borsó ízletes és tápláló. Amikor megfelelő előkészítésre kerül, a borsó krémes konzisztenciát készít, amely tökéletes a kis szájak és a cukorkák számára. Mivel a borsónak van egy olyan bőre, amely elválasztja a zöldséget, amikor főzöl, a bőrök eltávolítására feszültvé válik, és emészthetővé teszi őket. Az alapvető konyhai cikkek és egy kis idő alatt bébiételeket készíthet a gyermeke számára a saját konyhájában.

Hagyja le a hideg folyóvízben alaposan friss borsót, vagy távolítsa el a borsót a fagyasztóból.

Helyezze a borsót a főzőedénybe annyi vízzel, hogy fedezze őket. Forraljuk fel a borsót. Fedjük le a fazékot a fedéllel.

Főzzük a borsót addig, amíg gyengék. Távolítsuk el a borsót a forró vízből, és helyezzük őket a tőzegvízbe, hogy leállítsuk a főzési folyamatot.

Vegye ki a borsót a hideg vízből. Helyezze a borsót egy élelmiszer-feldolgozóba, és pörkölje őket, amíg simák.

Helyezze a püré borsót a szűrőbe. A borsót a szelencén átszedjük a kanál hátuljával, hogy eltávolítsuk a borsó bőrének maradék bitjeit.

Dörzsölje az ujjaitól a mártott borsót, hogy megítélje a konzisztenciát. Adjunk hozzá több vizet, ha szükséges, a püré kiszáradásához.