Hogyan kell helyettesíteni az összetevőket, hogy a brownies egészségesebb

Függetlenül attól, hogy a gooey és a cookie-szerű, vagy a bolyhos és cake-szerű, csokoládé brownies egy finom desszertet ad a doboz ebédnek, egy vacsora édes küldeményt ad, vagy dekadens kísérője délutáni teának vagy kávének. Ha arra törekszik, hogy növelje a brownie egészségügyi hányadosát, akkor többféle módosítást is elvégezhet a szokásos zsír- és cukorral töltött receptjén. Kísérletezzen különböző megközelítésekkel, hogy megtalálja a családjának legmegfelelőbb módosításokat.

Helyettesítő fehér teljes kiőrlésű lisztet a fehér liszt fele a saját brownie receptben. Fehér teljes búzaliszt készült kemény fehér búza, amely egy könnyebb korpát és egy könnyebb ízű, mint a rendszeres teljes kiőrlésű liszt. Hozzáadja az egészséges rostot a brownie-nek.

Cserélje fel a kövér fele a brownie-t egyenlő mennyiségű almaszószal, pörköléssel vagy fehér babral. A kavics püré a leggazdagabb ízt biztosítja. Mindezek a nem zsíros opciók felváltják a zsír mennyiségét, és hozzáadnak extra rostot és kevesebb kalóriát.

Csökkentse a cukor mennyiségét a receptben. Általában biztonságosan csökkentheti a cukrot egy receptben 1/3-an, anélkül, hogy befolyásolná a sült jó végeredményét.

Használjon kakaót a megolvasztott sütési csokoládé helyett, hogy a brownies egészségesebb legyen. A receptjeihez szükséges csokoládé egyenként 3 evőkanál kakaót használjon. Ez csökkenti a zsír mennyiségét a receptben.

Használjon két tojásfehérjét minden egyes tojásért, amit a receptben felszólít. Ez csökkenti a kalóriát, a koleszterint és a zsírt a brownie-kben.