Hogyan kell a haját göndörödni gyakorlás után

Függetlenül attól, hogy futsz, forró jóga, Pilates vagy Zumba, a kijutás után fizetni fogsz egy úthoz a fürtökön, ami szokatlan frizzódást és olajosodást okozhat. Az edzőteremben való lecsúszás a fürtök megmentése érdekében nem feltétlenül lehet választani, hiszen a testmozgás nagyszerű érzést nyújt és csodákat tesz a tested és az agy számára. Ehelyett a hangsúlyt a tüskék megóvására és a haj jól hidratált állapotában kell tartani.

Make Your Saját Haj Elixir

Hozz létre egy folyékony gyógyszert a hajad. Tartalmaz víz és szépségápolási termékek, mint például a szabadalmaztatott kondicionáló, vékony formázó gél, olívaolaj, avokádóolaj, kókuszvíz, méz és citrom. Kísérletezzen az összetevőkkel, hogy lássa, mi működik legjobban a hajszálak textúrájához.

Könnyű edzésbarát frizura

Öntse a kész kiszerelést egy spray palackba. Rázza fel alaposan a keveréket, és a fürtöket középen végigfeszítse, kihúzza a tetejét, ahol zsírosabb és izzasztóbb, majd fésülje a haját, hogy némi textúrát kapjon.

A szokásos módon, és hagyja, hogy a haj természetes módon száraz legyen. Ez eltarthat egy ideig attól függően, hogy mennyi ideig tart a hajad.

Próbálj meg laza lófarokot vagy zsemleket. Húzza vissza a haját laza lófarokkába vagy zsemlebe, mielőtt elkezdi dolgozni, és győződjön meg róla, hogy a haj teljesen száraz. Csak a kezét és a lófaroktartót használja a lófarok készítéséhez. Ne használjon fésűt vagy ecsetet a lófarok kialakításához, mert ez gyakran okozza a fürtöket, hogy laza formájukban lógjanak. Minél lazább a lófarok vagy a zsemle, annál jobb a fürtje. Ezek a frizurák segítenek megtartani a hajad részeit, különösen akkor, ha hosszú haja van. Ha gyökerei zsírosodnak az edzés után, fókuszálja a tisztító erőfeszítéseit a fejbőrére, ahelyett, hogy újraterítené a hajad.

Csomagolja be a haját. Használjon pamut sálat vagy fejpántot. Vagy tökéletes, ha a haját szárazon tartja edzés közben, de vagy segít megőrizni a hajadat az arcodból. Alkalmazzunk egy hidratáló terméket, például egy szabadidős kondicionálót edzés előtt, és vászonhéjat kell felakasztani a fejére. A kondicionálók kiválóan alkalmasak arra, hogy a haját hidratálja, és a haját frissen érezze frissen az edzés után. A pamut kendő segít felszívni a verejtékezést, és a kondicionáló megtartja a hajad kevésbé frizisztikus. Miután befejezte a munkát, távolítsa el a sálat és a stílust.

Vigye a haját egy fonatba. Ha hosszú, göndör haja van, egy zsinór, akkor nagyszerű módja annak, hogy a hajad távol tartsa az arcodtól. Ha befejezte az edzést, akkor kellemesen meglepődhet annak megállapításával, hogy nagyszerű megjelenésű fürtök és textúrák vannak, amikor eltávolítja a fonatot.