Szemhéj heg javítás

A fiatalabb fiúk a tisztelet jelvényeit és a csata dicsőséges bizonyítékát tekinthetik a hegeknek, de a legtöbb felnőtt számára a hegek nem sokkal többet tesznek, mint a bőr arcszínének romlása és csúnya elterelés. Ezek a hegek több okból is kialakulhatnak, ami a különböző módon kapcsolódik a bőrhöz. Bár a szemhéjakon a sebek nem láthatók az emberek számára – minden valószínűség szerint mások nem láthatják, ha a szeme nyitva van – még mindig megpróbálhatja eltávolítani ezt a jelölést. A hegek szövetének kezelése a szem körül egy kicsit bonyolultabb, mint a test más helyszínein, de még mindig megtehető.

Határozza meg a hegének típusát. Ha szenvedett egy emelt vagy depressziós heg a szemhéj, krémek, kenőcsök és egyéb otthoni jogorvoslatok nem lesz képes javítani az Ön állapotát. Ehelyett orvosnak kell segítséget kérnie. A sötétedés vagy a könnyített bőr viszont más módszerekkel is kezelhető.

Vásároljon vagy kapjon receptet krém, gél, kenőcs vagy krém, melynek célja, hogy felszínes hegeket halasszon el a bőrön, vagy hogy a bőrt összhangba hozza a test többi színével. Néhány ilyen kezelés sikeresebb, mint mások, de az orvos képes lesz arra, hogy a leghatékonyabb módszerek irányába vezessen. Alkalmazza a gyógyszereket több héten keresztül – gyakran sokáig tart, ha nem tovább, még mielőtt a hatásokat észlelik.

Látogasson el egy orvosi rendelőbe, ahol megbeszélheti a különböző hegek javítását és eltávolítását. A licenccel rendelkező szakembernek több lehetőség áll rendelkezésére a hegszövet eltávolításával kapcsolatban – a mikrodermabrázió és a lézerterápia két olyan lehetőség, amelyet általában a hegeknél használnak, amelyek az Ön körülményei között hatásosak lehetnek.