Hogyan lehet erős kerékpározni

Függetlenül attól, hogy a cél az, hogy megnyerjük a versenyt, legyünk mindenkit korosztályunkban, végezzünk kerékpáros túrát, lépjünk fel egy csapat lovaggal egy csoportos útra, vagy lépjünk kapcsolatba a gyermekeiddel vagy jelentős másikkal. Erõsebb legyen a kerékpározásnál. Továbbá előnyös lesz a jobb forma megszerzése.

Hit a súlyok

Hetente egyszer adjunk hozzá súlyos edzést a quadok, a borjak és a combnyeregek erősítéséhez. Ne tegyen súlyokat a kemény kerékpározás után. Végezze el a bolgár osztott guggolásokat, miközben 30 font súlyzót tart. Ez is segít egyensúlyban. A hagyományos sétapálcák helyett próbáljon a helyszínen lerobbantani – több izomra lesz szüksége. Legyünk előre egy lépéssel, amíg az ellenkező térde meg nem érinti a padlót, majd lépjünk vissza a kiindulási helyzetbe. A lábujj erősíti a borjakat a hegymászáshoz. Állj egy lábra, hajlítsa meg a másik mögöttetek, és a 75-100 lábujj egy lépést emel. A deszkákat bárhol meg lehet valósítani, és segíteni fognak abban, hogy hosszabb ideig repülhessenek az aero pozícióban. Plusz, a deszkák erősítik az abszest, ami nélkülözhetetlen az erős kerékpározáshoz.

Hop on a Stationary Bike

A helyhez kötött kerékpárok nagyszerűen növelik erősségét és sebességét. A forgalom és az időjárás miatt elkerülheti a megszakításokat, és jobban tudja szabályozni az intervallumos edzést. Hetente egyszer ugrás egy állandó kerékpárra intervallumokra. Ha a kerékpár olyan, ami a karjaidat is, akkor annál jobb. Kezdje a melegítést 10 percig. Ezután tartsuk 100-120 fordulat / perc sebességgel egy percig a 8-as szinten 1-10-es skálán. Pedál szabadon, feszültség nélkül, kb. Egyperces pihenőidőre, és ismételje meg 10-szer. 45 másodpercig is keményen, 45 másodperc könnyű 10-szer, vagy három percig keményen, kétszer könnyedén ötször is. Annak érdekében, hogy a képzés érdekes és hatékony legyen, hozzon létre 30 másodperces, 45 másodperces, 1:30 és 2:00 lépésidőt, majd lépjen vissza fordított sorrendben. Adjon egyenlő mennyiségű pihenést minden lépés után. Például, 2:00 kemény után, adjunk hozzá 2:00 pihenést.

Falkavezér

A csoporton kívüli kerékpározás miatt a csomag közepén vázolhat, ami károsan befolyásolja edzésének hatékonyságát. Próbáljon többet vezetni a részvényeden, ha lehetséges. Szeles napokon, ismerkedj meg egy baráttal a szelfint, és kerékpározz a fejszélbe. Vagy hajtson két nagy domb között egy alján lévő helyre. Végezze el az egész edzésed egy hegyen, majd lefelé, majd felfelé a szomszédos hegyre. Körülbelül egy órája a hegyi munka erősebbé tesz.

Berendezésellenőrzés

Minél gyengébb a kerékpár, annál gyorsabban utazik, annál inkább kihasználhatja az edzés során felépített erejét. Könnyű, aerodinamikus gumiabroncsok is segítenek. A triatlonok számára a megfelelően illesztett és párnázott aerobák kényelmet biztosítanak, és segítenek fenntartani a repülő pozícióját, ezzel csökkentve a szél ellenállását, ami a kerékpározás 80 százalékát teszi ki. Cserélje ki sok alkatrészét a kerékpáron könnyebb szénszálas változatokkal: a keretet, a kormányt, az aerobokat, az ülést, a szárat, a kereket és a villát. A tárcsa és a mély keréktárcsák vágják a szél ellenállását, de veszélyesek az erős keresztszéles helyzetekben. Helyezze el a pótalkatrészeket és az abroncsváltó szerszámokat az ülés mögötti aerodinamikai táskában. Az Aero sisakok, a kényelmes ruhák és a vízzel ellátott palackok, amelyek hozzáférhetőek a repülőgéppel, és olyan csúcsok vannak, amelyek nem igényelnek nyitást, minden idő eltávozik.

A hidegben végzett testmozgás többet veszít, mint amennyit képes előállítani. Hosszú ujjú mezt vagy kar-melegítőt visel, amit felmelegíthet, ha a nap felmelegszik. A forró és párás napok növelik a test maghőmérsékletét és pulzusszámát, ami fáradtsághoz vezet. Napos körülmények között fehér kerékpáros mellényt, jól szellőző sisakot és vízálló fényvédőt kell viselni. Ahhoz, hogy megfelelően hidráljon minden időjárási helyzetben, 15 és 20 perc között 7-10 uncia folyadékot kell szednie a testmozgás során. A legjobb teljesítmény érdekében 50-100 kalóriát fogyaszt 30 percenként. Helyezze el a vízszakaszokat a lejtőkön vagy lakásokon, ahol helyreáll.

Ne légy meleg és hideg