Hogyan készítsd el a baba születési anyakönyvi kivonatát

Akár gyermeked szeretett baba, akár mindenütt hordoz vele, vagy új ajándékként kap egy új babát, a babababa születési anyakönyvi kivonat egyedülálló emléktárgy a kedves barátjának. Az állítólagos bizonyítvány egyszerűen elvégezhető a számítógépen vagy kézzel, hogy bemutassa a gyermeke számára, vagy kézműves projektként összeállítva.

Tanúsítvány készítése a számítógépen

Nyisson meg egy szövegszerkesztő dokumentumot. Módosítsa a papír tájolását portréról tájra úgy, hogy a nyomtatott igazolás szélesebb legyen, mint magas. A Microsoft Word programban ez a “File” gombra kattintva történik Oldalbeállítás | Marginok | Tájkép | RENDBEN.

Tanúsítvány készítése kézzel

Válasszon egy díszes betűtípust, például a “Lucinda Calligraphy” -t vagy a kívánt betűtípust. Győződjön meg róla, hogy a betűtípus nagy méretű, így könnyen olvasható. A 36-as vagy annál nagyobb betűméret a legjobban működne.

Kattintson a “Központ szöveg” ikonra az eszköztáron. Írja be a következő bejegyzést – érdemes lehet, hogy ez a betűtípus nagyobb legyen a többinél, így kiemelkedik – “Birth Certificate of.” Kattintson kétszer a “Enter” -ra, hogy létrehozzon egy szóközt a cím és a tanúsítvány teste között. Kicsinyítse a betűméretet, írja be az alábbiakat, kettősponttal minden egyes bejegyzés után, és minden sort követően térjen vissza: a babakabát, a születés vagy az örökbefogadás napja, a születési idő, a szülő (a gyermeke neve), Hossza és súlya (baba), “született” (a gyermek címe) és az aláírás. Aláhúzza a szavakat minden kettőspont után, hogy jobban nézzen ki, mint egy igazi forma.

Mentse a tanúsítványt a számítógépére, hogy szükség szerint további másolatokat készítsen. Nyomtassa ki a kész másolatot.

Adjon hozzá egy hivatalos pecsétet matricával vagy bélyegzővel a tanúsítvány hitelesítéséhez. Tájékoztassa gyermeke nevét az aláírássorra. Ha nagyon fiatal, akkor kinyomtathatja a nevét.

Használjon számítógépes vagy építőpapírdarabot a tanúsítványhoz, írja be a “Születési igazolást” az oldal tetején a jelölőben vagy a tollban.

Írja be a következő adatokat a címsor alatt: a babababa neve, születési vagy örökbefogadási ideje, születési idő, szülő (gyermekének neve), hossza és súlya (a baba), “született” (gyermekének Cím) és az aláírás. A vonalzó használatával győződjön meg róla, hogy minden vonal egyenesen van.

Adjunk hozzá matricát, bélyegzünk vagy rajzoljunk egy pecsétet a tanúsítvány alján, hogy hivatalosnak tűnjön. A gyermeke díszíti vagy díszíti a tanúsítványt, hogy személyesebb legyen. Készítsen egy képet a gyermekeiről, aki tartja a babát, és rögzíti azt a tanúsítvány elején, hogy rögzítse a gyermeke és a baba emlékezetét.