Hogyan kell főzni lédús pulyka szárnya

Lehet, hogy megkóstolod, és eszed is – ha a sütemény szerint lédús, csendes pulyka szárnyak. Miközben a mély sütéses módszerek a szárnyakat egy puffanó, aranybarna héjjal nyerik a lédús belső terhére, a zsíros pörköléses kombináció segít megelőzni ezt a pulyka tragédiát, először gőzölve a húst és kemény kötőszövetet feltörve, majd a Zsírt a bőrön, és később aranybarna színűre vágja. A kenyérsütés és pörkölés karamellizálja a mártást, amelyet a szárnyak bevonására használt.

Melegítsük fel a sütőt 350 fokos fahéternek. Szárítsuk meg a szárnyakat kóser sóval és frissen őrölt fekete borssal, és egy hollandi sütőben vagy egy mély, nehéz gravírozó edényben egy egyenletes rétegben tegyük őket.

Öntsön elegendő mennyiségű forralt csirkeállományt a serpenyőben, hogy szinte lefedje a pulyka szárnyát, és csak a tetejétől kb. Fedje le a serpenyőt a fedélzel. Ha nincs fedele, használjon pár réteg alumíniumfóliát. Helyezze az edényt a sütőbe.

Töröld a pulyka szárnyait 20 percig, és fordítsd át őket. Fedjük le és tegyük vissza a serpenyőt a sütőbe.

Fésülje a szárnyakat további 20 percig, és vegye ki a serpenyőt a sütőből. Vigye át a pulyka szárnyait egy sekély tányérra vagy egy pergamentpapírba szegélyezett sütőlapra. Helyezze a szárnyakat kb. 1 hüvelyk távolságra egymástól.

Ecsetolaj a szárnyakon. Helyezze a pulyka szárnyait a sütőbe, fedetlenül.

Sült a szárnyak, amíg aranybarna és ropogós, kb 10 perc. Ha mázzal vagy mártással szeretne hozzáadni, akkor szárítsa meg és szárítsa meg a karamellizált, körülbelül 5 percig.

Vegye ki a szárnyakat a sütőből. Ellenőrizze, hogy a szárny legvastagabb részén hús-hőmérővel van-e behelyezve, vagy a legvastagabb részen átszúrja, és ellenőrizze a szilárd, fehér húsokat, és ne legyen rózsaszín nyoma. A török ​​szárnyak minimális belső hőmérséklete 165 F.